Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Our Generation Corgi hundvalp - med rörliga ben och koppel

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 195:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01217-30
   

 Our Generation corgin är ca. 15 cm hög och har en mjuk, ljusbrun päls med vit mage och vita "strumpor" på tassarna. Den här söta valpen väntar på att bli adopterad till ett kärleksfullt hem hos en omtänksam docka (ingår ej) och levereras med sitt eget koppel och ett rutigt halsband som passar perfekt för promenader. Valpen är lojal och lydig och har rörliga ben så att den bland annat kan sitta, ligga och utföra olika tricks. Vilka nya tricks ska valpen lära sig idag? 

Innehåll:

  • Our Generation Corgi hundvalp
  • Halsband
  • Avtagbart koppel

Detaljer:

  • Mått hund: ca. 15 cm hög
  • Passar med Our Generation docka 46 cm (ingår ej)
  • Med rörliga ben
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell945-37798
EAN062243349674
VarumärkeOur Generation
Ålder3-7
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.