Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Our Generation Catarina riddocka med långt hår - 46 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 432:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
06192-149
   

Our Generation Catarina är en riddocka som älskar mode. Hennes favoritplagg är ridkläder och hon ser alltid riktigt trendig ut, oavsett om det är på hästryggen eller på fritiden. När hon inte rider har hon gärna på sig söta klänningar och tillbehör. Catarina är redo för en dag i stallet och är klädd i svarta ridstövlar, brun väst, blå skjorta med rosa slips samt ett par beiga ridbyxor. Dockan från OG Dolls bjuder på oändliga timmar fulla av fantasi, lek och vänskap.

Innehåll:

  • Our Generation Catarina
  • Dockkläder

Detaljer:

  • Dockan är ca 46 cm hög.
  • OBS! Häst ingår ej.

Catarina är del av en generation med stora drömmar. Detta är en generation av barn som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation!

.

Mer information
Modell945-131102
EAN062243328266
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.