Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Our Generation Bina docka med kort hår - 46 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 434:-
I lager
SKU
06218-08
   

Upptäck en ny värld med Our Generation Bina docka. Hon älskar att vara med sina vänner och är inte blyg för att träffa nya människor. Bina har ljusbruna ögon och axel-långt hår som är roligt att borsta och styla. Hon har på sig en långärmad tröja med volanger på axlarna, och en mörkgrå kjol med pom poms på och tights under. Bina har på sig snygga skor och ett vitt hårband med en rosett som matchar hennes kläder.

Innehåll:

  • Our Generation Bina docka
  • Kläder

Detaljer:

  • Dockan är ca. 46 cm hög
  • Dockorna från Our Generation har en mjuk kropp och lemmar i plast
  • Rek. ålder: från 3 år

Bina är en del av en generation som drömmer stort. Det här är en generation dockor som är fast beslutna att förändra framtiden genom att hjälpa andra och vara sanna mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta den generation där saker händer. Det här är Our Generation!

Mer information
ModellBD31227Z
EAN062243404892
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.