Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

Our Generation Ayla fashion docka med långt hår - 46 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 405:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
06192-150
   

Dockan Ayla från Our Generation är en väldigt bestämd och målmedveten docka. När hon inte bakar med sin morfar eller drar skämt för sina vänner så älskar hon att rida. Hon älskar att vinna men tycker att det viktigaste är att lära sig nya saker och ha kul när hon tränar inför alla hopptävlingarna. Ayla är klädd i en grå kofta, grå topp, rosa tyllkjol, vita strumpbyxor och rosa plastskor. Hennes ögon kan öppnas och slutas och hennes bruna hår är långt och glansigt.

Innehåll:

  • Our Generation Violet Ayla
  • Stickad kofta med grå topp, rosa tyllkjol, vita strumpbyxor och rosa skor i plast.

Detaljer:

  • Höjd: ca 46 cm
  • Dockorna från Our Generation har mjuka kroppar och lemmar i plast.

Ayla är del av en generation med stora drömmar. Detta är en generation av barn som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation!

Mer information
ModellBD31008Z
EAN062243252615
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.