Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bright Starts Rattle and Roll Ford Mustang - leksaksbil röd

Bright Starts har världens roligaste uppdrag - att skapa skratt och glädje för de yngsta barnen!

Bright Starts menar att den största glädjen som föräldrar och barn kan uppleva är den tid de tillbringar tillsammans med lek, sång och mysiga stunder. Barnen låter sig inte påverkas av gårdagen eller morgondagen, utan de är närvarande i ögonblicket här och nu. Små överraskningar som kan uppstå i vardagen kan bidra till skratt och oförglömliga stunder. Genom roliga ljud, former, färger och funktioner skapar Bright Starts leksaker som barnen älskar, som utmanar och bidrar till barnets utveckling.

Vårt lågpris: 117:-
I lager
SKU
07206-49
   

Ford Mustang leksaksbil från Bright Starts med Oball-teknologi. Introducera ditt barn för racingbilar med hjälp av Oballs teknik som är perfekt för små barns händer. Här får du en tuff bil som är lätt för barnet att greppa och hålla.

En rolig leksak som hjälper barnet att utveckla sina motoriska färdigheter. Med rasslande pärlor i hjulen blir det extra skojigt att rulla bilen över golvet.

Innehåll:

  • 1 röd leksakbil

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 6 mån.
  • BPA-fri
Mer information
Modell12223
EAN0074451122239
VarumärkeBright Starts
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.