Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Oball John Deere leksats - John Deere silo med fordon

Oball - babyleksaker som utvecklar barnens motorik

Oball är aktivitetsleksaken som främjar barnens motoriska utveckling och öga-hand-koordination. Oball är utformad för att vara enkel att greppa och väcka barnens nyfikenhet med härliga färger och spännande ljud. Babyleksakerna från Oball kommer i många olika former, färger och fasonger.

Vårt lågpris: 436:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04206-176
   

Med detta Oball John Deere lekset kan du vara säker på att det blir mycket lek och nöje. Leksetet kommer i de välkända John Deere färgerna grönt och gult, och fordonet som följer med har också fått roliga ögon som gör det mer levande. Sätt Go Grippers bilen i silon och se den komma ut från laduporten.

Leksetet är en del av Go Grippers-serien från Oball som gör det väl ägnat för motorisk lek eftersom det är lätt att greppa tag i de olika delarna för små barnhänder. Med färgglad design och funktioner är denna lekuppsättning också utmärkt för sensorisk utveckling och förståelse av orsak-effekt.

  • Oball Go Grippers leksaksset - John Deere silo och fordon
  • Silon har hiss och körbana
  • Lämplig för barn från 1 år och uppåt

Innehåll:

  • 1 Oball silo med hiss
  • 1 Oball-fordon

Detaljer:

  • Mått: 29,21 x 29,21 x 30,48 (LxHxB)
  • Rek ålder: från 12 månader.

Obs! Oball John Deere lekset kan också kombineras med andra John Deere produkter från Oball.

Mer information
ModellOB-10595
EAN074451105959
VarumärkeOball
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.