Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Oball Go Grippers Grip, Launch and Roll Train - tågbana - 4 meter

Oball - babyleksaker som utvecklar barnens motorik

Oball är aktivitetsleksaken som främjar barnens motoriska utveckling och öga-hand-koordination. Oball är utformad för att vara enkel att greppa och väcka barnens nyfikenhet med härliga färger och spännande ljud. Babyleksakerna från Oball kommer i många olika former, färger och fasonger.

Vårt lågpris: 694:-
Tillfälligt slut
SKU
10195-39

Oball Go Grippers Grip, Launch & Roll Train är perfekt för de allra yngsta lokförarna. Den färgglada tågbanan från Oball är designad för att vara enkel att greppa och låter barnet putta de små tågen framåt, susa ner för backar och utforska tågbanans olika funktioner.

Tågbanan är speciellt anpassad för barn från 18 månader och kommer med fina detaljer och olika funktioner, bland annat en bro som kan öppnas och stängas. Tågbanan kan byggas om på många olika sätt vilket bidrar till en varierad lek. Låt kreativiteten flöda med tågbanan och dess tillbehör från Oball!

Innehåll:

  • Oball Go Grippers Grip, Launch and Roll Train
  • Leksaksfordon och en kran

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 18 mån.
Mer information
ModellOB-10936
EAN0074451109360
VarumärkeOball
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.