Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nintendo Super Mario Acorn Plains Diorama figurset - återskapa spänningen från TV-spelet Super Mario

Leksakerna från Nintendo bjuder på samma magi och spänning som du upplever i tv-spelen!

Nintendo, Nintendo Super Mario och World of Nintendo bjuder på samma magi, spänning och underhållning som du får i de kända tv-spelen från Nintendo.Samla på dina favoritkaraktärer, bygg bilbanor och låt Mario och Luigi tävla om första plats. Kombinera olika lekset för att skapa ditt helt egna Nintendo-universum, lika detaljrikt som i spelen. Nintendo, med Mario och Luigi i spetsen, är lika roligt för föräldrar som kommer ihåg härliga lekstunder från sin barndom, som det är för unga som upplever magin för första gången.

Vårt lågpris: 184:-
I lager
SKU
09195-10
   

Återskapa spänningen från TV-spelet Super Mario med spelsetet Acorn Plains Diorama. I denna roliga karaktärsuppsättning får du figurerna Mario, Goomba och Bob-Omb. Figurerna är 6 cm höga. Du får även ett rör och en flaggstång och du kan använda dessa med andra Super Mario-lekset.

Innehåll:

  • 3 x figurer
  • Rör
  • Flaggstång

Detaljer:

  • Mått figurer: 6 cm höga
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell85987
EAN039897859873
VarumärkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.