Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf ZombieStrike Slingfire

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 423:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
11965
   

Om du gillar snabb action, så är Zombie Strike Slingfire-blastern något för dig. Blastern skjuter 6 Zombie strike-pilar efter varandra i upptill 20 meter. Slingfire-blastern levereras med ett magasin med plats till 6 pilar och är utrustad med en taktisk skena.

Innehåll:

  • ZOMBIE STRIKE SLINGFIRE-blaster
  • 6 Zombie Strike pilar

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år
Mer information
ModellA6563
EAN5010994810849
VarumärkeNerf
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.