Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf Zombie Nailbiter zoom and doom - med extra magasin och 16 Nerf Zombie Strike Elite-pilar

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 350:-
Tillfälligt slut
SKU
11192-3

Var beredd på det mesta och försvara dig mot zombieattacker med överlevnadspaketet! Nailbiter: Zoom & Doom-satsen är en del av Zombie Strike Survival System och inkluderar Nailbiter-leksaksblaster, Zoom & Doom-tillbehörssats och 16 officiella Nerf Zombie Strike Elite-pilar. Nerf Zombie Strike Nailbiter-blastern har vertikala magasin och laddar automatiskt om nästa pil för snabb avfyrning utan att sikta.

Fäst Zoom & Doom-magasinet på Nailbiter-blastern för extra stabilitet. Magasinet gör det enkelt att bära med sig extra pilar och ser till att de är nära till hans. Fäst Zoom & Doom-förlängningen på blastern och vrid den för att justera längden när du förbereder dig för ett skott. Detta paket är utformat med roliga detaljer som visar Zombie Strike-historien om de överlevande som gör vapen av saker de har hittat.

Innehåll:

  • Nerf Zombie Nailbiter blaster
  • Zoom and doom tillbehör
  • 16 Nerf Zombie Strike Elite-pilar

Detaljer:

  • Mått: 73,3 x 67,9 x 33 cm
  • Rek.ålder: från 8 år

OBS: Andra Survival System-set säljs separat.

Mer information
ModellE6163
EAN5010993595334
VarumärkeNerf
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.