Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Ultra Visual Gear skyddsglasögon - med 10 dart refill

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 143:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
07218-27
   

Fyll ditt lager med detta påfyllningspaket med 10 Nerf Ultra-dartpilar för Nerf Ultra-blasters. Satsen innehåller också ett par Nerf Ultra Vision Gear-skyddsglasögon som du kan använda i Nerf-strider. Nerf Ultra-dart är de längst flygande Nerf-pilarna någonsin och kan flyga upp till 36 meter. Dessa banbrytande pilar har innovativa pilspetsar, Aerofin-teknik och Nerf ultra-skum.

Nerf Ultra dart fungerar bara med Nerf Ultra blasters. Upplev standarden som levereras med Nerf Archery med Nerf Ultra blasters och darts, den avancerade designen och prestandan ger extrema avstånd, noggrannhet och hastighet. Ta spelet till nästa nivå.

Innehåller:

  • 1 Nerf Ultra Visual Gear-skyddsglasögon
  • 10 Nerf Ultra dartpilar

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år

Obs! Nerf Ultra blasters säljs separat

Mer information
ModellE9836
EAN5010993794386
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.