Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Ultra Two - motoriserad blaster med 6 Nerf Ultra-darts - skjuter upp till 36 meter

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 347:-
I lager
SKU
05206-162
   

Upplev det ultimata inom Nerf-dartskjutning och ta spelet till en ny nivå med denna Nerf Ultra Two motoriserade blaster! Nerf Ultra Two är en motoriserad blaster med snabb omladdning. 6-darts cylindern är öppen bak så att du alltid kan se hur många darts du har kvar, och därmed veta när du ska ladda om. Håll ner accelerationsknappen för att starta motorn, och tryck på avtryckaren för att skjuta en dart.

Nerf Ultra blasters har en avancerad teknologi för att leverera extrem räckvidd, noggrannhet och fart. Nerf Ultra-darts är de pilarna som flyger allra längst, och har en räckvidd på upp till 36 meter. Dessa banbrytande dartsen har innovativa pilspetsar, Aerofin-teknologi samt Nerf Ultra skum. Ta spelet till nästa nivå med Nerf Ultra Two blaster och Nerf Ultra darts. Nerf Ultra darts är endast kompatibla med Nerf Ultra blasters.

Innehåll:

  • Nerf Ultra Two blaster
  • 6 NERF Ultra-darts

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 8 år
  • Darten har en räckvidd upp till 36 meter
  • Skyddsglasögon rekommenderas (ingår ej)
  • Batteribehov: 6 x AA-batterier (ingår ej)

OBS! Nerf Ultra blasters fungerar bara med Ultra-darts.

Mer information
ModellE7921
EAN5010993784875
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.