Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Ultra Dorado motoriserad blaster med roterande magasin - med 12 guldfärgade darts

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 443:-
I lager
SKU
10206-191
   

Starta motorn och håll inne avtryckaren för att avfyra en pil åt gången. Nerf Ultra Dorado blastern rymmer 6 pilar i det roterande magasinet, som har en öppning på baksidan så att du har en fullständig överblick över hur många pilar du har kvar och därmed vet när du ska ladda om. Nerf Ultra blasters tar lekstunden till nästa nivå med avancerad design och utförande som ger extrema avstånd, precision och hastighet.

Med innovativa spetsar, Aerofin-teknik och Nerf Ultra-skum kan dessa pilar nå 36 meter. Nerf Ultra Dorado blastern levereras med 12 specialfärgade guldfärgade Nerf Ultra-darts. Nerf Ultra darts fungerar bara med Nerf Ultra blasters.

  • Nerf Ultra Dorado motoriserad blaster
  • Blaster med roterande magasin
  • Med 12 special edition guldfärgade darts

Innehåll:

  • 1 Nerf Ultra Dorado blaster
  • 12 Nerf Ultra darts
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 26,6 x 63,5 x 7,6 cm (HxBxD)
  • Batteribehov: 6 x AA-batterier (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
ModellF2017
EAN5010993802371
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.