Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Ultra darts - 60 stk

-34%

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

34%
Kampanjpris 242:- 368:- Du sparar: 126,-
I lager
SKU
09202-34
   

Ladda med detta påfyllningspaket från Nerf med så många som 60 Nerf-darts. Dessa banbrytande darts har en innovativ pilspets, aerofin-teknik och Nerf Ultra-skum. Med det här dartspaketet är du alltid redo för strid, och din motståndare kommer förmodligen att ta slut före dig.

Innehåller:

  • Nerf Ultra dart - 60 st

Detaljer:

  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
ModellE9431
EAN5010993731237
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.