Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Ultra 20 dart Refill

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 118:-
I lager
SKU
05206-159
   

Fyll upp lagret med detta refill-paket innehållande 20 Nerf Ultra-darts som passar till alla Nerf Ultra blasters. Nerf Ultra-darts är de pilarna som flyger allra längst, och har en räckvidd på upp till 36 meter. Dessa banbrytande dartsen har innovativa pilspetsar, Aerofin-teknologi samt Nerf Ultra skum.

Nerf Ultra-darts fungerar bara med Nerf Ultra blasters. Upplev standarden som följer med Nerf-skjutande med Nerf Ultra blasters och tillhörande darts. Den avancerade designen levererar extrema avstånd, träffsäkerhet och hastighet. Ta leken till nästa nivå!

Detaljer:

  • Rek ålder: Från 8 år

OBS! NERF Ultra blasters säljs separat.

Mer information
ModellE6600
EAN5010993674527
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.