Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Star Wars Imperial Death Trooper - deluxe dart blaster med ljus och ljud - 3 Nerf Elite självlysande darts

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 510:-
I lager
SKU
02227-11
   

Ta Nerf-striden till en annan värld med denna eleganta Nerf Star Wars The Mandalorian Imperial Death Trooper Deluxe-blaster! Elitsoldaterna från Imperial Intelligence, Death Troopers, är klädda i speciella Strormtrooper-rustningar med en mörk, olycksbådande glimt. Ge dig ut på galaktiska äventyr samtidigt som du föreställer dig att vara en del av elitens dödssquad med denna pump-blaster som skjuter självlysande pilar. Vapnet är inspirerat av sprängare som setts i The Mandalorian live-action TV-serie på Disney Plus. GlowStrike-tekniken skapar ljuseffekter och laddar pilarna för att få dem att lysa när de avfyras. Ladda med 3 pilar, pumpa och dra i avtryckaren för att skjuta 1 pil åtföljd av laserexplosionsljud. Ljudeffekterna tillför det där lilla extra till matchen.

Innehåller:

  • Nerf Star Wars Imperial Death Trooper blaster
  • 3 Elitpilar
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 43 x 22 x 6 cm
  • Rek ålder: från 8 år
  • Batteribehov: 3 x AAA (ingår ej)

Obs: Skyddsglasögon rekommenderas (köps separat).

Mer information
ModellF2251
EAN05010993824328
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.