Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf Star Wars Captain Cassian Andor blaster - 3 pilar som lyser i mörkret

-66%

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

66%
Kampanjpris 100:- Vårt lågpris: 294:- Du sparar: 194,-
I lager
SKU
12202-76
   

Starta kampen mot onda krafter som kapten Cassian Andor med denna NERF-blastern. Star Wars blaster från Nerf har GlowStrike-teknik som gör att pilarna lyser när de avfyras. Lägg en pil redo, dra tillbaka handtaget för att ladda pilen, och skjut! En glödande pil flyger iväg med ljudet av lasereffekter.

Innehåller:

  • Nerf Star Wars kapten Cassian Andor blaster
  • 3 Nerf dartpilar

Detaljer:

  • Mått: 4,3 x 27,9 x 20,6 cm
  • Batterikrav: 3 x AAA
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
ModellB7764
EAN5010993307494
VarumärkeNerf
Ålder6, 7, 8, 9, 10, 11
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.