Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Roblox MM2 Dartbringer - 3 dart internal clip - blaster med 3 Nerf Elite darts

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 284:-
I lager
SKU
02227-33
   

Få inspiration från det populära Roblox-spelet och kombinera det med Nerf, så får du denna snygga Nerf Roblox MM2: Dartbringer blaster med vingar. Blastern innehåller en speciell kod som låter dig lösa in ett exklusivt virtuellt föremål på Roblox. Gå in i striden med en blastern som kan avfyra 3 pilar i rad. Sätt i de 3 medföljande Nerf Elite-pilarna, dra tillbaka och tryck på avtryckaren för att avfyra 1 pil. Dartbringer kommer med 3 Nerf Elite-skumpilar så att du kan ladda vapnet direkt.

Innehåller:

  • Nerf Roblox MM2 Dartbringer blaster
  • 2 vingar
  • 3 Nerf Elite pilar
  • Exklusiv onlinekod
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år

Obs: Skyddsglasögon rekommenderas (köps separat).

Mer information
ModellF3776
EAN05010994111595
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.