Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Roblox Jailbreak Armory - 2 blasters med 10 pilar

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 284:-
I lager
SKU
07218-22
   

Dessa två Nerf Roblox Jailbreak Armory blasters är inspirerade av blasters som används i Roblox-spelet Jailbreak. Detta blasterpaket innehåller en speciell kod som låter dig lösa in en exklusiv artikel på Roblox. De två blasterna i färgerna grönt och orange har en laddningsknapp och är lätta att använda för att få dig att skjuta snabbt. För in en pil i pipan, dra ned laddningsknappen och tryck på avtryckaren för att skjuta.

Den levereras med 10 Nerf-Elite-pilar, så du har tillräckligt för att ladda flera gånger. Dela den andra blastern med någon annan för att återskapa scener i Jailbreak när du går in i en match. Nerf Elite-skumpilarna är perfekta för både inomhus- och utomhusmatcher.

Innehåller:

  • 2 Nerf Roblox Jailbreak Armory - blastrar i färgerna grön och orange
  • 10 Nerf Elite-pilar
  • 1 exklusiv kod

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år

Obs! Skyddsglasögon rekommenderas, säljs separat

Mer information
ModellF2479
EAN5010993878819
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.