Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf N'strike Elite Accustrike 24 Dart Refill

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 75:-
I lager
SKU
23299
   

Elite Accustrike pilar är konstruerade för hög precision och används vid Nerf battles. Denna refillförpackning innehåller 24 stycken Elite Accustrike dartpilar. Pilarna är kompatibla med Nerf N-Strike Elite-blasters (säljs separat).

Innehåll: 

  • 24 dartpilar
Detaljer:
  • Ålder: från 8 år
Mer information
ModellC0163
EAN5010993587537
VarumärkeNerf
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.