Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Elite Trilogy DS 15 - skjuter 3 pilar på en gång

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 478:-
I lager
SKU
06195-97
   

Med den coola Nerf N-Strike Elite Trilogy DS-15 kan du skjuta hela 3 pilar på en gång! Detta är en otroligt rolig utomhusaktivitet som bjuder på många timmar med spännande lek. Placera 3 stycken pilar i de medföljande hylsorna och ladda dem sedan i pistolen genom en pump-funktion. När du sen trycker på avtryckaren skjuter Trilogy DS-15 iväg alla tre pilar samtidigt, och genom att dra bak pumpen så matar du ut den tomma hylsan.

Det ingår 5 hylsor och 15 Nerf Elite pilar som kan förvaras i ett magasin på bakre delen av vapnet.

Innehåll:

  • 1x Nerf N-Strike Elite Trilogy DS-15
  • 5x Nerf Elite-hylsor
  • 15x Nerf Elite-pilar

Detaljer: 

  • Förp.mått: L60 x B8 x H33 cm
  • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
ModellE2853
EAN5010993574001
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.