Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Nerf N-Strike Modulus Recon Battlescout blaster - med avtagbar kamera och 10 elite darts

-46%

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

46%
Kampanjpris 430:- 794:- Du sparar: 364,-
I lager
SKU
12202-64
   

Ta Nerf-striden till nya höjder med denna Nerf N-Strike Modulus Battlescout ICS-10 blaster med avtagbar kamera och elitpilar! 720p HD-kameran är ett roligt tillägg till din Nerf Elite-blaster som låter dig ta bilder eller filma matcherna och se dem efteråt. SD-kort och 4 AA-batterier krävs (ingår ej) för att använda kameran, och den monteras och demonteras enkelt efter önskemål. Oavsett om du får en segerstrid på kameran som du kan visa dina vänner, eller en förlust där du kan observera och analysera var det gick fel, är kameran ett roligt tillskott till din blaster.

Med Nerf Modulus blaster kan barn bygga sin egen version av blastern för varje uppdrag. Med monteringsskenor och olika delar är möjligheterna till flera typer av sprängare många. Magasinet för Battlescout-sprängaren har plats för 10 elitpilar, och detta set kommer också med 10 pilar. Ladda ditt vapen, låt kameran rulla och gör dig redo för strid!

  • Avtagbar 720 HD-kamera
  • Magasin med plats för 10 elitpilar

Innehåller:

  • Nerf Modulus Recon Battlescout blaster
  • Kamera
  • 10 elitdartpilar

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år
  • Batteribehov: 4 x AA (ingår ej)

Obs: Minneskort ingår ej. Glasögon rekommenderas (ingår ej).

Mer information
ModellB1756
EAN5010994965648
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.