Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf N-Strike Mega Thunderhawk

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 573:-
I lager
SKU
09182-174
   

Nerf Mega Thunderhawk är ett nerfvapen med träffsäkra pilar och ett pilmagasin med plats för tio pilar. Blastern är 104 cm långt när den är helt utfälld. Du kan justera längden genom att flytta på pipan. Thunerhawk har extra bra precision och kan träffa mål på upp till 9 meters avstånd. Vapnet har två stödben för extra stabilitet.

Innehåll:

  • Nerf N-Strike Mega Thunderhawk
  • Magasinet har plats för 10 pilar
  • 10 skumgummipilar

Detaljer:

  • Mått: 75 x 33 x 23 cm (104 cm när det är helt utfällt).
  • Rek.ålder: från 8 år.
Mer information
ModellE0440
EAN5010993499656
VarumärkeNerf
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.