Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf N-Strike Elite SurgeFire med 15 pilar

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 399:-
I lager
SKU
04192-52
   

Denna blaster från Nerf har en roterande trumma som rymmer 15 pilar, så att du alltid är redo för action! Besegra motståndarna med N´strike Elite Surgefire som kan skjuta pilar upp till 27 meter.

Innehåll:

  • Nerf N-Strike Elite SurgeFire
  • 15 mjuka pilar i skumgummi
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 7,8 x 55 x 25 cm
  • Rek.ålder: från 8år
Mer information
ModellE0011
EAN5010993445813
VarumärkeNerf
Ålder7, 8, 9, 10, 11
Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.