Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf N'strike Elite Stryfe XD

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 245:-
Tillfälligt slut
SKU
2567

Med Nerf N'strike Elite Stryfe XD kan du ta dina strider till en ny nivå. Denna blaster använder sig av ett batteridrivet magasin som skyndar på omladdningen efter varje skott. Med plats för 6 stycken pilar och en räckvidd på upp till 27 meter är detta verkligen en blaster att räkna med. 

  • 6 stycken Elite-pilar medföljer.
  • Kräver 4 stycken AA-batterier (ingår ej).
  • Rek.ålder: från 8 år.
Mer information
ModellA0200
EAN5010993352203
VarumärkeNerf
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.