Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf N-Strike Elite Infinus - med 30 skumpilar i magasinet

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 587:-
Tillfälligt slut
SKU
09195-65

En strid med vänner och se vem som blir träffad flest gånger av Nerf mjuka skumpilar kan vara den roligaste aktiviteten som finns. Och har du plats, och får lov, kan blasters från Nerf också användas inomhus. Lek med Nerf N-strike Elite Infinus och skumpilar är lika roligt för barn som för vuxna, och även i stridens hetta framkallas många skratt. Projektilerna är gjorda av ett lätt skummaterial och är designade för att inte skapa sår eller göra ont.

Med Nerf N-Strike Elite Infinus kan du ladda 30 skumpilar åt gången. Pilarna läggs i trumman, och så är det bara att pumpa geväret och skjuta. Motståndaren är chanslös! N-Strike Elite Infinus inkluderar 30 skumpilar och du är redo så fort du öppnat förpackningen. De 30 pilarna sätts in i trumman och du är klar!

Innehåll:

  • Nerf N-Strike Elite Infinus
  • 30 skumpilar

Detaljer:

  • Mått: L66 x B10 x H35 cm
  • Rek ålder: från 8 år
Mer information
ModellE0438EU4
EAN5010993499618
VarumärkeNerf
Ålder8+
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.