Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf N'strike Elite Disruptor - 27 meter shot range

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 196:-
I lager
SKU
23296
   

Dra av skotten och ta ner målet snabbt med Nerf N-Strike Elite Disruptor-blaster. Den här blastern är extra snabb på avtryckaren, och har en trumma med plats för 6 Elite-pilar. Välj ut ditt mål och skjut iväg en pil, eller alla 6 på en gång.

För att klargöra blastern, drar du bara tillbaka handtaget och släpper. Kolla indikatorn på geväret, om den är orange är Nerfen klar. Nerf N-strike Elite Disruptor kan skjuta upp till hela 27 meter.

Innehåll:

  • Blaster
  • 6 Nerf Elite-pilar
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år
Mer information
ModelB9837
EAN5010993329274
VarumärkeNerf
Ålder4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

LEGO Augusti-nyheter!

LEGO Nyheter Augusti 2020

Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.