Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf N-Strike Elite Delta Trooper

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 397:-
I lager
SKU
09182-3
   

Nerf N-Strike Elite Delta Trooper levereras med fästbar kolv och pipförlängning för att hjälpa dig besegra dina motståndare. Anslut kolven för att få stabilare avfyrningar och använd den förlängda pipan om du vill träffa mål på långa avstånd.

Delta Trooper-blastern kommer med ett 12-pilarsmagasin och 12 Elite-pilar. Ladda magasinet i blastern, dra handtaget bakåt och gör den skjutklar. Tryck sedan på avtryckaren och avfyra pilen upp till 27 meter. Vill du avfyra alla 12 pilar snabb efter varandra? Håll då ned avtryckaren och pumpa med handtaget för att överraska dina motståndare!

Innehåll:

  • Nerf N-Strike Elite Delta Trooper
  • 12 Elite-pilar

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 8 år
  • Mått: 29,8 x 50,8 x 6,6 cm
Mer information
ModellE1911
EAN5010993482603
VarumärkeNerf
Ålder7, 8, 9, 10, 11, 12
Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.