Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf N-Strike Elite AccuStrike precision practice set - Övningssats med måltavla och darts

-49%

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

49%
Kampanjpris 150:- Vårt lågpris: 297:- Du sparar: 147,-
I lager
SKU
12202-62
   

Nerf-fighters kan öva på att träffa sitt mål med Nerf N-Strike Elite AccuStrike-träningsset med tavla och 60 AccuStrike Nerf-darts. Här kan du öva på dina färdigheter eller tävla med andra, vem träffar mitt i måltavlan flest gånger?

Innehåll:

  • Nerf N-Strike Elite AccuStrike måltavla
  • 60 Nerf N-Strike Elite AccuStrike dartpilar

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år
Mer information
ModellE2282EU50
EAN5010993513024
VarumärkeNerf
Ålder8-12

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.