Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf N'strike Elite Accusstrike FalconFire

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
23297
   

Nerf N'strike Elite Accusstrike FalconFire har ett greppvänligt handtag och mer precision än någonsin tidigare! Den bjuder på hög prestanda, snygg design och ännu större träffsäkerhet. FalconFire är toppmatad för snabb och enkel laddning av pilar. Ladda en pil, sikta mot målet och skjut! Den integrerade pilförvaringsenheten gör att du snabbt kan ladda om din blaster, bra för dig men dåligt för dina motståndare.

  • 6 Elite AccuStrike-pilar ingår
Rek.ålder: från 8 år


Mer information
ModellB9839
EAN5010993329250
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.