Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf N-strike Modulus Mediator blaster med 6 pilar

-40%

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

40%
Kampanjpris 195:- Vårt lågpris: 326:- Du sparar: 131,-
Tillfälligt slut
SKU
03184-30

Nerf N-strike Modulus Mediator är en magasinmatad Nerf-gun med pumpfunktion som låter dig avfyra flera Nerf-pilar i snabb följd. Blastern levereras med ett 6-pilsmagasin och sex stycken Elite-pilar. Bygg och skräddarsy din Nerf N-strike Modulus Mediator med hjälp av andra delar i Mediator Modulus-systemet.

Innehåll:

  • 1x Nerf N-strike Modulus Mediator
  • 6x Elite-pilar
  • 1x magasin som rymmer 6 pilar

Detaljer:

  • Kompatibel med Mediator Stock och Mediator Barrel.
  • Mått: 44 x 28 x 6.6 cm
  • Rek.ålder: från 8 år.
  • Sikta inte mot ögon eller ansikte.
Mer information
ModellE0016
EAN5010993448555
VarumärkeNerf
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.