Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Mega Motorstryke motoriserad blaster - med 10 mega dartpilar

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 574:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
07218-28
   

Med denna enorma, kraftfulla och snabba Nerf Mega Motor Strike motoriserade blaster, är du nästan garanterad att vinna Nerf-striderna. Slå på motorn och tryck på avtryckaren för att skjuta en stor Nerf mega-pil som kommer att flyga genom luften. Blastern har ett avtagbart magasin där 10 pilar kan placeras, på detta sätt kan du skjuta 10 pilar innan du måste sätta in nya. Så vad väntar du på? Bara börja striden! Fäst magasinet med pilarna på blastern, håll ner motorknappen för att starta motorn och tryck sedan på avtryckaren för att avfyra en pil.

Nerf Elite skumpilar är perfekta för både inomhus- och utomhusmatcher.

Innehåller:

  • 1 Nerf Mega Motorstryke motoriserad blaster
  • 10 Nerf mega-pilar

Detaljer:

  • Batterikrav: kräver batterier (ingår ej)
  • Rek ålder: från 8 år

Obs! Skyddsglasögon rekommenderas, säljs separat

Mer information
ModellE6474
EAN5010993741458
VarumärkeNerf
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.