Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf N-Strike Mega Magnus blaster med 3 Whistler darts

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 242:-
Tillfälligt slut
SKU
10195-59

Nerf Mega Magnus med tre pilar bjuder på timmar av actionspäckad lek! De inkluderade Nerf Mega Whistler-pilarna har en räckvidd på upp till 23 meter, vilket låter dig överrumpla dina motståndare på långt avstånd. Nerf Mega Magnus är enkel att ladda och använda.

Innehåll:

  • Nerf Mega Magnus blaster
  • 3 Nerf Mega Whistler pilar som visslar i luften

Detaljer:

  • Pilarna har en räckvidd på upp till 23 meter
  • Mått: 34 x 7 x 24 cm (LxBxH)
  • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
ModellA4887EU50
EAN5010993305124
VarumärkeNerf
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.