Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf Laser Ops Pro Deltaburst

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 644:-
I lager
SKU
11184-13
   

Nerf Laser Ops Pro DeltaBurst-blaster ger spelarna allting de behöver för att mötas i laserkampar!

Den skjuter en multi-shot IR-burst upp till 68 meter vid varje avtryck och registrerar träffar med ljus och ljud, visar hälsotillstånd och ammokapacitet på en LCD-skärm, har obegränsat ammunition, snabb återladdningsknapp för att fylla på utbudet och en inomhus-utomhusbrytare för att anpassa sig till miljön.

Välj att mötas i lag eller spela individuellt. Battlers kan förstärka deras spel via Nerf Laser Ops-appen med hjälp av det medföljande armbandet för att bära en smartphone-enhet (ingår ej) på armen. I appen kan de få tillgång till realtidskrigs intel som gör det möjligt för dem att anpassa blasteren, spåra deras prestanda, tjäna power-ups och hitta motståndare under striden.

  • Ljus och ljudeffekter
  • Obegränsat ammunition
  • Snabbinspelningsknapp
  • Hälso-, ammunitions- och lagindikatorer
  • Innehåller telefonarmband och soloanslutning 
Detaljer:
  • Mått: 6.7 x 68.5 x 25.4 cm
  • Rek.ålder: från 8 år
  • Kräver 6 x AA-batterier (medföljer ej)

Mer information
ModellE2279EU4
EAN5010993499717
VarumärkeNerf
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.