Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Nerf Fortnite SR blaster med 8 elite dartpilar

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 282:-
Tillfälligt slut
SKU
01216-30

TFortsätt Fortnite-matchen offline med Fortnite SR blastern från Nerf. Leksaksgeväret levereras med 8 Nerf Elite darts och har ett avtagbart kikarsikte. Blastern rymmer fyra pilar innan du måste ladda om. Ladda magasinet på SR-blastern och ge dig in i striden.

Innehåll:

  • 1 Nerf Fortnite SR blaster
  • 8 Nerf Elite darts

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 8 år.

OBS! Skyddsglasögon rekommenderas, säljs separat.

Mer information
ModellE9391
EAN5010993716289
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.