Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Fortnite SneakySpringer SP-L blaster

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 247:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04195-51
   

Nerf Fortnite SneakySpringer SP-L blaster är perfekt för rolig lek. Blastern är byggd med den mest avancerade blaster-teknologin. Var med på laget och spela med blastern som skjuter längre och siktar bättre än de flesta tack vare den revolutionerande Elite dart-teknologin. Dart-pilarna är designade i skum och Nerf-spelet kan lika gärna spelas inne som ute. Nerf Blastern är lätt att gilla för de flesta, så här är det bara att hänga med. Blastern kan laddas med 3 pilar åt gången, och pipan på blastern kan tas av.

Funktion:

 • Möjligt att ta av pipan
 • Laddas med 3 pilar åt gången
 • Manuell skjutning

Innehåll:

 • Nerf Fortnite SP-L blaster
 • 6 darts

  Detaljer:

  • Vikt: ca 0,5 kg
  • Rek ålder: från 8 år
  Mer information
  ModellE6717
  EAN5010993606207
  VarumärkeNerf
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.