Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Fortnite SMG-E - motoriserad blaster med 6 darts

-19%

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

19%
Kampanjpris 265:- 327:- Du sparar: 62,-
I lager
SKU
03205-03
   

Kämpa riktiga Fortnite-strider med denna motoriserade Nerf Elite Fortnite SMG-E-blaster!

SMG-E blaster är inspirerad av vapnet från det populära tv-spelet Fortnite, och blastern kommer med samma utseende som färgerna, spikarna, sikten och fler detaljer. Kämpa mot dina motståndare med denna djärva blaster och undvik att bli träffad när du skjuter 1 och 1 dart med den motoriserade blastern. Magasinet har plats för 6 Elite-darts, och blastern levereras med fullt magasin. Sätt i magasinet, slå på motorn med accelerationsknappen och tryck på avtryckaren för att skjuta. Jobbet du behöver göra är minimalt!

Innehåller:

  • 1 Nerf Fortnite SMG-E motoriserad blaster
  • 6 elitpilar

Detaljer:

  • Kompatibel med darts från Nerf Elite-serien
  • Rek ålder: från 8 år
  • Batterikrav: 4 x AA (ingår ej)

Obs: Skyddsglasögon rekommenderas (säljs separat).

Mer information
ModellE8977
EAN5010993675425
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.