Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf Fortnite SMG-E - motoriserad blaster med 6 darts

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 327:-
I lager
SKU
03205-03
   

Sätt igång med äkta Fortnite-matcher med denna motoriserade NERF Fortnite SMG-E blastern!

SMG-E blastern är inspirerad av vapnet från Fortnite, och fångar utseendet till den från det populära spelet. Färgerna, piggarna, siktet och flera andra detaljer.

Utmana motståndarna och prova att undgå stormen samtidigt som du skjuter 1 dart om gången med den motoriserade blastern med magasin.

Denna NERF Fortnite blastern levereras med ett magasin innehållande 6 officiella Nerf Elite skott. Sätt in magasinet, slå på motorn med accelerationsknappen, och tryck på avtryckaren för att skjuta.

Matchen är igång!

Innehåll:

  • NERF Fortnite SMG-E blaster
  • 6 Nerf Elite skott

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA batterier (medföljer ej)
  • Rek ålder: Från 8 år

OBS! Det rekommenderas att använda ögonskydd (säljs separat). Inte sikta mot ögon eller ansikte

Mer information
ModellE8977
EAN5010993675425
VarumärkeNerf
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.