Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Fortnite Heavy SR - 1,1 meter lång blaster med avtagbart sikte och 6 darts

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 683:-
I lager
SKU
02227-4
   

Säkra den längsta Nerf Fortnite blaster någonsin med denna 1,1 meter Nerf Heavy SR blaster från pipa till kolv! Nerf-vapnet är inspirerat av det populära tv-spelet Fortnite, och kommer i en röd kamouflage-look och har ett avtagbart sikte. Gå ut på slagfältet och skräm dina motståndare med storleken på den här blastern. Med vapnet följer ett magasin för 6 pilar, och dessa ingår såklart. Ladda magasinet, sätt magasinet i sprängaren och skjut på bulten för att förbereda en pil för avfyring. Sikta på målet och tryck på avtryckaren för att skjuta ut skumpilen.

Innehåller:

  • Nerf Fortnite Heavy SR blaster
  • 6 pilar

Detaljer:

  • Mått: 1,1 meter
  • Rek ålder: från 8 år

Obs: Skyddsglasögon rekommenderas (köps separat).

Mer information
ModellF0929
EAN05010993885626
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.