Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Fortnite GL Blaster - med 6 Nerf-raketer

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 594:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05206-172
   

Nerf Fortnite GL blaster är inspirerad av det skjutvapnet som används i spelet Fortnite. GL Blaster skjuter stora Nerf-raketer i skum och gör sig extra nyttig i stora strider. Den har roterande trumma som rymmer upp till 6 raketer och skjuter en raket åt gången när du manuellt rör på handtaget. Skjut handtaget helt fram, trumman roterar då för att placera en raket i skjutposition, dra handtaget tillbaka för att så fyra av raketen mot ditt mål. För att spränga en annan raket, flytta handtaget framåt och sen bakåt igen.

Ta del av tävlingen med den stora kraften från Nerf Fortnite GL blaster.

Innehåll:

  • 1 GL blaster
  • 6 Nerf-raketer

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år
  • Skyddsglasögon rekommenderas (medföljer ej)
Mer information
ModellE8910
EAN5010993732456
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.