Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Fortnite BASR-L bolt-action blaster med avtagbart sikte och 12 elite darts

-29%

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

29%
Kampanjpris 411:- 576:- Du sparar: 165,-
I lager
SKU
05206-164
   

Gör dig redo för nästa Nerf-strid med Fortnite BASR-L blaster inspirerad av vapnet från det populära tv-spelet Fortnite. Spela Fortnite i verkligheten med denna Nerf elite bolt-action blaster. Blastern kommer med 12 Nerf elitpilar i skum. Sätt in pilarna i magasinet som rymmer totalt 6 pilar, ställ in siktet och gör dig redo för strid. Nerf-pilar är designade för distans, testade och godkända för prestanda och kvalitet, och konstruerade av skum. Med denna blaster kan du skapa action både inomhus och utomhus. Denna blaster är perfekt för Fortnite-fans och barn från 8 år och uppåt.

  • Magasin med plats för 6 pilar
  • Avtagbart sikte
  • Bolt-action avfyring - dra tillbaka bulten för att ladda

Innehåll:

  • Nerf Fortnite BASR-L blaster
  • 12 Elite darts

Detaljer:

  • Rek ålder: Från 8 år
  • Rekommenderas att använda skyddsglasögon (medföljer ej)
Mer information
ModellE7522
EAN5010993728138
VarumärkeNerf
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.