Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Fortnite B-AR - motoriserad dart blaster med 10 Nerf Elite darts

-20%

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

20%
Kampanjpris 387,20 Vårt lågpris: 484:- Du sparar: 97,-
I lager
SKU
02227-8
   

Gör dig redo för Nerf-striden med denna snygga Nerf Fortnite B-AR motoriserade blaster. Den röda och vita blastern är inspirerad av det populära tv-spelet Fortnite och kommer i Converge Wrap-looken. Det motoriserade Nerf-vapnet ger dig kraften att skjuta iväg Elite-pilarna på ett actionfyllt sätt, och du kan skjuta upp till 10 av skumpilarna åt gången innan du behöver ladda om. Magasinet rymmer 10 medföljande pilar. Ladda magasinet, sätt in det i vapnet och håll ned accelerationsknappen innan du avfyrar pilen genom att trycka på avtryckaren.

Innehåller:

  • Nerf Fortnite B-AR blaster
  • 10 Nerf Elite-pilar

Detaljer:

  • Mått: ca. 75 x 32 x 7 cm
  • Rek ålder: från 8 år
  • Batteribehov: 4 x C (ingår ej)

Obs: Skyddsglasögon rekommenderas (köps separat).

Mer information
ModellF2344
EAN05010993877386
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.