Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Fortnite AR-L Elite Dart Blaster

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 574:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04195-50
   

Nerf Fortnite AR-L-blastern är inspirerad av den blaster som används i Fortnite och har samma utseende och färger som den i det populära tv-spelet! Spela Fortnite i verkligheten med denna Nerf Elite-blastern som har en motordriven avfyrningsmekanism. Starta motorn med accelerationsknappen och tryck på avtryckaren. Ett magasin med plats för 10 pilar och 20 officiella Nerf Fortnite Elite-pilar medföljer, det är tillräckligt många för att du ska kunna fylla hela magasinet och fortfarande ha 10 pilar i reserv. Rikta in siktet mot målet och gör dig redo för strid. 

 • Motordriven avfyrningsmekanism

Officiella Nerf-pilar är utformade för att flyga långt och testade med avseende på både kvalitet och funktion. De är tillverkade av skum.

Innehåll:

 • Fortnite AR-L Nerf Elite Dart Blaster
 • 1 magasin med plats för 10 pilar
 • 20 Official Nerf fortnite elite darts

  Detaljer:

  • Mått: 66 x 78 x 34 cm
  • Vikt: ca 1 kg
  • Batterier: 2 x AA (ingår ej)
  • Rek.ålder. från 8 år
  Mer information
  ModellE6158
  EAN5010993606153
  VarumärkeNerf
  Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.