Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Fortnite 6 SH blaster med 6 Elite pilar

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 284:-
I lager
SKU
07218-19
   

Nerf Fortnite 6- SH blaster är inspirerad av blastern som används i Fortnite och kopierar utseendet och färgen på Camo Pulse Wrap från det populära videospelet. Spela Fortnite i verkliga livet med denna Nerf-blaster. Blastern har en bakre laddningsknapp som du drar ner för att göra blastern redo att skjuta och tryck sedan på avtryckaren för att skjuta en pil mot din motståndare.

Nerf Fortnite blaster innehåller 6 Nerf Elite-pilar, som alla fylls i den roterande trumman. Nerf Elite skumpilar är perfekta för både inomhus- och utomhusmatcher.

Innehåller:

  • Nerf Fortnite 6 SH blaster
  • 6 Nerf Elite-pilar

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år

Obs! Skyddsglasögon rekommenderas - säljs separat.

Mer information
ModellF2678
EAN5010993878666
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.