Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf Firestrike Elite

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 124:-
Tillfälligt slut
SKU
2695

Nerf N-Strike Firestrike Elite-blaster är perfekt för strider i mörker! Detta kompakta vapen är utrustat med precisionsljus för laserliknande sikte även i dålig belysning. Aktivera precisionsljuset med en avtryckare och sikta på ditt mål. Firestrike-blastern skjuter Elite-pilar upp till 22 meter! 

Innehåll:

  • 1 Nerf Firestrike Elite blaster
  • 3 stycken Elite pilar
Detaljer:
  • Batterikrav: 2 x AAA (ingår ej)
  • Rekommenderad ålder: från 8 år
Mer information
Modell53378
EAN5010993529254
VarumärkeNerf
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.