Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf Elite Utility Vest - med lagringsplats för skott och magasin

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 248:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02205-20
   

Nerf Elite Utility Vest gör dig redo för kamp! Med den extra lagringsplatsen i västen, har du goda möjligheter för att vinna hela slaget. Västen har 6 fickor för varje enkelt skott på framsidan, samt 2 fickor för lagring av magasin. Det är också en praktisk väska på nedersta remmen. Den kan du använda när det kommer överraskande moment i kampens heta. Skott-hållarna är elastiska, och det är enkelt att sätta dem på plats och ta ut dem igen. Baksidan av västen erbjuder ytterligare lagringsplats för ett stort magasin eller två mindre.

Nerf Elite Utility Vest justeras enkelt på ryggdelen och den sitter alltid som ett skott på användaren. Västen är det ultimata tillbehöret i den stora Nerf-matchen. Bli taktikerns mästare och värva medlemmar till ditt lag! Lycka till.

Innehåll:

  • Nerf Elite Utility Vest
  • Avtagbar väska

Detaljer:

  • Justerbar
  • Rek ålder: Från 6 år

OBS! Skott och magasin medföljer ej.

Mer information
Modell50-00751
EAN0191726001355
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.