Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf Elite Shellstrike DS 6 - blaster med 6 darts - skjuter 3 darts åt gången

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 157:-
I lager
SKU
03205-01
   

NERF Elite Shellstrike DS 6 har en öppningsmekanism som gör att du kan ladda vapnet med en behållare som tar 3 skott åt gången, och så stäng och du är klar för att blasta på!

Överraska dina motståndare med den här häftiga blastern och du kommer garanterat att få många fans i kaoset om att vinna blaster-matchen. Blastern kommer med 6 NERF Elite skott och 2 behållare som tar 3 skott var. Förvara behållarna i blasterns magasinhållare innan du laddar. På det viset får du med alla skott när du ska ut i kamp. Ta ut den tomma behållaren innan du laddar om, och du är genast klar för ny runda!

NERF Elite skott är tillverkade i skumgummi och har en ihålig topp som gör att det inte gör ont att bli träffad av ett skott. Det rekommenderas ändå ögonskydd när man leker med NERF (medföljer ej).

Innehåll:

  • NERF Elite Shellstrike DS-6 blaster
  • 2 x behållare
  • 6 x skott
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: L33 x B7 x H23 cm
  • Rek ålder: Från 8 år
Mer information
ModellE6170
EAN5010993637638
VarumärkeNerf
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.