Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Elite Flash Strike Target - måltavla som lyser vid träff

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 152:-
I lager
SKU
02205-17
   

Öva på att sikta och skjuta med Nerf Elite Flash Strike Target som tänds när du träffar. Måltavlan kan placeras på en plan yta med stativet eller hängas på väggen. Endast eliten kommer att regera överlägset med denna ultimata Nerf-utmaning, prova Nerf Flash Strike Target idag!

Anslut flera Nerf Elite Flash Strike-måtavlorl för ännu mer skoj!

  • Nerf Elite Flash Strike Target - måltavla som tänds när du träffar
  • Placera på marken eller häng upp, valet är ditt
  • Lämplig för barn från 8 år och uppåt

Innehåll:

  • 1 Nerf Elite-mål

Detaljer:

  • Batterikrav: 3 x AAA-batterier (ingår ej)
  • Mått: ca. 23 x 19 x 3 cm (HxBxD)
  • Rek ålder: från 8 år

Obs! Nerf Blaster ingår inte, säljs separat

Mer information
Modell50-00746
EAN0191726018100
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.