Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Elite Eyewear skyddsglasögon

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 102:-
Tillfälligt slut
SKU
03216-25

Nerf-deltagare kan skydda sina ögon med dessa Nerf Elite-skyddsglasögon när de kämpar spännande strider och övar sina riktnings- och skyttefärdigheter.

Ta dig an utmaningen med tävlingsspel eller skjut i högintensiva strider. När matchen är över kan du enkelt lägga ihop de snygga glasögonen för nästa match. Glasögonen finns i en storlek som passar alla.

Innehåll:

  • 1 Nerf Elite-skyddsglasögon

Detaljer:

  • Storlek: One Size
  • Material: Plast
  • Rek ålder: från 8 år
Mer information
Modell20-00142
EAN191726020455
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.