Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Elite 2.0 Turbine CS 18 - motoriserad blaster med 36 darts - skjuter upp till 27 meter

-25%

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

25%
Kampanjpris 450:- 598:- Du sparar: 148,-
I lager
SKU
05206-157
   

Var beredd på nästa Nerf-strid med denna Nerf Elite 2.0 Turbine CS-18 motoriserade blaster med plats för 18 darts!

Med denna motoriserade blaster står du starkt i strid, och det här leksaksvapnet kan skjuta 18 darts i snabb följd. Leksaksblastern levereras med 36 darts, vilket innebär att du har 18 darts att ladda med och 18 i reserv för omgång två. Blastermagasinet kan tas bort för enkel omladdning, och du kan skjuta dina motståndare på upp till 27 meters avstånd! Använd accelerationsknappen för att aktivera motoriseringen.

Turbine CS 18 -blastern levereras med fyra taktiska rails och en anslutningspunkt för kampanpassningar (tillbehör köps separat). Skyddsglasögon rekommenderas (köps separat) eftersom detta kan bli en hård kamp!

  • Kan skjuta darts upp till 27 meter
  • Möjligheter för snabb avfyrning
  • Löstagbart magasin med plats för 18 darts
  • Taktiska rails och anslutningspunkt på gevärspipan

Innehåller:

  • 1 Nerf Elite 2.0 Turbine CS-18 motoriserad blaster
  • 36 Nerf Elite darts

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år
  • Batterikrav: 4 x LR14 (ingår ej)

Obs: Skyddsglasögon rekommenderas (säljs separat).

Mer information
ModellE9481
EAN5010993732203
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.