Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Elite 2.0 Flipshots - blaster med 32 pilar

-27%

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

27%
Kampanjpris 497:- 679:- Du sparar: 182,-
I lager
SKU
07218-18
   

Delta i striden med Nerf Elite 2.0 Flipshots. Blastern har plats för 32 pilar, 16 vänt framåt och 16 vänt bakåt. Skjut de 16 på framsidan först och vrid sedan de 16 bakre pilarna framåt så är du redo för en ny omgång. Just när din motståndare tror att du är ute kan du överraska dem med åtta nya pilar på en gång!

Pilkammaren är ansluten rygg mot rygg, vilket gör det enkelt att snabbt rotera dem genom att dra i handtaget. Med denna Nerf-blaster kan du välja om du vill skjuta med 1 eller 2 pilar åt gången, tryck avtryckaren halvvägs för att skjuta med en pil eller tryck den hela vägen tillbaka för två pilar åt gången. Blastern har en kolv som du kan ha mot axeln för att stabilisera blastern och för att få en bättre överblick över fienden.

Innehåller:

  • 1 Nerf Elite 2.0 Flipshots - blaster
  • 32 Nerf-pilar

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år

Obs! Skyddsglasögon rekommenderas och säljs separat

Mer information
ModellF2553
EAN5010993877430
VarumärkeNerf
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.